Njoftojme se KU “Luarasi” hap dy programe te reja per Ciklin e Studimeve Master Profesional

Njoftojme se KU “Luarasi” hap dy programe te reja per Ciklin e Studimeve Master Profesional

Te dashur student,

Kemi kenaqesine t’iu njoftojme se nga dita e sotme ne Kolegjin Universitar “Luarasi” hapen dy programe te reja per Ciklin e Studimeve Master Profesional “Siguria dhe Rendi Publik” dhe “Menaxhim Sigurimesh“.

Ju Mirepresim.