KOLEGJI UNIVERSITAR “LUARASI” HAP KURSE PROFESIONALE

 

 

 

“KU LUARASI” PLOTESON TE GJITHA KRITERET LIGJORE TE VENDOSURA PER KETE QELLIM DHE ESHTE LICENSUAR PER ZHVILLIMIN E KURSEVE TE AVANCUARA PROFESIONALE!

 

KJO LICENSE E LESHUAR NGA MINISTRIA E PUNES CERTIFIKON DIJET PER KURSIN PROFESIONAL TE NDJEKUR.

 

Kolegji Universitar Luarasi ne bashkepunim me Qendren “EXPERTISE IN JUSTICE AND ADVANCE LEGAL TRAINING” DHE EKSPERTE TE FUSHAVE TE NDRYSHME, mundeson dhenien e ekspertizes per vetem pak jave.

Certifikata e marre ju krijon besueshmeri LIGJORE E PROFESIONALE te ushtrimit te profesionit kudo qe do ta ushtroni!

 

KURSE PROFESIONALE “Luarasi” ndodhet në katin e parë të Kolegjit Universitar “Luarasi”, në adresën:

Rruga e Elbasanit, Nd. 59, H. 1, Kodi Postar 1010, Tiranë.

Orari : E Hënë – E Premte, 09.00-13.00