Konferenca e parë shkencore rajonale
“SIGURIA NË SHEKULLIN E XXI…. NE TË RINJTË JEMI PJESË E SAJ”, 12-14 Shkurt 2015

12-14 Shkurt 2015 TIRANË  – SHQIPËRI   Me datë 13 Shkurt 2015  Luarasi në bashkëpunim me Organizatën rinore Initiative Group Albania dhe me mbështetjen e European Forum Alpbach organizoj Konferencën Rajonale “Siguria në shekullin e XXI…. Ne të rinjtë jemi pjesë e saj”   Në këtë konferencë morrën pjesë në panel : Shkëlqesia e tij Z. … Continue reading Konferenca e parë shkencore rajonale
“SIGURIA NË SHEKULLIN E XXI…. NE TË RINJTË JEMI PJESË E SAJ”, 12-14 Shkurt 2015