Uncategorized

Jan
19

Momente nga Gjyqi Simulues

Momente nga Gjyqi Simulues, i organizuar në datë 17 Janar 2018 nga pedagogu i lëndës Procedurë Penale Saimir Vishaj, për studentët e vitit të tretë Fakulteti i Drejtësisë së Kolegjit Universitar Luarasi, pranë Gjykatës së Krimeve të Rënda Tiranë. Këtë organizim pedagogu dhe studentët, ia dedikuan studentit tonë të ndjerë Marvi Mihali, i cili humbi […]

By Luarasikolegj | Uncategorized
DETAIL
Dec
26

NJOFTIM: ‘Luarasi‘ merr akreditim për 6 vite akademike, Ruka: Së shpejti çelim fakultetin e tretë

Të dashur miq dhe studentë, Jemi shumë të lumtur që në këtë prag festash të ndajmë me ju një lajm të gëzuar për Kolegjin Universitar “LUARASI”. Bordi i Akredimit të Agjencisë së Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, ASCAL, në mbledhjen e tij të rradhës, datë 15 Dhjetor 2017, në Vendimin Nr .115. BA, […]

By Luarasikolegj | Luarasi Media . Uncategorized
DETAIL
Dec
22

KU “Luarasi” organizon Ballon e Fundvitit

Tashme eshte bere tradite qe cdo vit studentet e KU Luarasi te organizojne Ballon e Fundvitit. Ky aktivitet ishte nje organizim nga Keshilli Studentor me mbeshtetjen e institucionit. Falenderojme te gjithe te pranishemit dhe duke ju uruar festa te gezuara shpresojme te shihemi ne aktivitete te tjera.

By Luarasikolegj | Luarasi Media . Uncategorized
DETAIL
Dec
22

Studentët e KU Luarasi para vizitës në Shtëpinë e të Moshuarëve

Ne kete prag festash Keshilli Studentor i KU Luarasi, ne bashkepunim me Zyren e Studentit dhe Keshillimit te Karrieres, organizuan nje vizite te planifikuat prane Shtepise se te Moshuarve Tirane. Ishte nje dite e mbushur me emocione pozitive, ne te cilen me pak kontribut vullnetar ne te holla, ne materiale dhe me shume dashuri arritem […]

By Luarasikolegj | Uncategorized
DETAIL
Dec
18

Memorandum Bashkëpunimi mes Kolegjit Universitar “Luarasi” dhe Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare

Përshëndetje, Është nënshkruar sot Memorandum Bashkëpunimi mes Kolegjit Universitar Luarasi dhe Autoritetit të Mbikqyrjes Financiare. Rektori I KU Luarasi Prof.Dr Et’hem Ruka, u shpreh se vlerëson zgjerimin e partneritetit të autoriteteve publike dhe universiteteve, duke patur parasysh ndikimin pozitiv dhe mundësitë e reja që keto bashkëpunime sjellin për studentët. Drejtori i AMF, Z.Koçi prezantoi para […]

By Luarasikolegj | Uncategorized
DETAIL
Dec
14

Luarasi dhe Këshilli Studentor mbështet nismën për mbledhjen e fondeve për t’ju ardhur në ndihmë familjeve të prekura nga përmbytjet.

Përshëndetje, Në mbështetje të nismës së MAS për mbledhjen e fondeve për tju ardhur në ndihmë familjeve të prekura nga përmbytjet, Luarasi dhe Këshilli Studentor i bejnë thirrje dhe kërkojnë solidaritetin e stafit akademik, stafit administrativ dhe studentëve të dhurojnë të gjithë nga pak. Në këto ditë të vështira për ta, të tregojmë humanitetin tonë […]

By Luarasikolegj | Luarasi Media . Uncategorized
DETAIL
Dec
06

The Hour of Code – Ora e Kodimit 2017 tek Luarasi

Në kuadër të Lëvizjes Globale “The Hour of Code – Ora e Kodimit”, e cila në vizionin e saj synon t’u mundësojë nxënësve, studentëve dhe gjithë të interesuarve të fillojnë mësimin për shkencat kompjuterike përmes një orë kodim, zhvillohet nesër prezantim i programit. ALMOOC (Albanian Massive Open Online Courses) në bashkëpunim me përfaqësinë e Microsoft […]

By Luarasikolegj | Luarasi Media . Uncategorized
DETAIL
Nov
28

Këshilli Studentor i Kolegjit Universitar Luarasi, mirëpresin vizitën e studentëve të Këshillit Studentor të Universitetit “Haxhi Zeka” në Kosovë

Përshendetje të dashur miq dhe studentë, Me rastin e festave kombëtare të 28 dhe 29 Nëntorit, Kolegji Universitar Luarasi dhe Këshilli Studentor i Kolegjit Universitar Luarasi, mirëpresin vizitën e studentëve dhe Këshillit Studentor të Universitetit mik në Kosovë “Haxhi Zeka”   Në kuadrin e frymës kombëtare dhe njohjes së historisë dhe vlerave të saj, përmirësimin […]

By Luarasikolegj | Uncategorized
DETAIL
Nov
23

Këshilli Studentor

Pershendetje, Në kuadër të përfaqësimit studentor në jetën institucionale dhe përmirësimin e jetës studentore, bazuar në Statutin e KU Luarasi, u zhvilluan sot në datë 23/11/2017 zgjedhjet për Këshillin Studentor Luarasi, te cilat u pershendeten dhe nga Rektori i KU “Luarasi” Prof.Dr Et’hem Ruka.. Zgjedhjet ishin garant i një procesi të rregullt, të lira dhe […]

By Luarasikolegj | Luarasi Media . Uncategorized
DETAIL
Nov
22

Master Profesional në Kolegjin Universitar Luarasi

Pershendetje, U zhvillua dje Ceremonia e Hapjes së Programeve të reja të studimit, Master Profesional në Siguria dhe Rendi Publik dhe Master Profesional në Menaxhim Sigurimesh. Të ftuar në këtë ceremoni ishin drejtues të institucioneve publike dhe private të rëndësishme në vend, aktiviteti i të cilave është thellësisht i lidhur me këto disiplina të reja, […]

By Luarasikolegj | Luarasi Media . Uncategorized
DETAIL
Nov
17

Leksioni i Hapur për Lidershipin dhe impaktin e eksperiencave në struktura rinore në formimin e liderëve të rinj.

Të dashur studentë, U zhvillua sot, në datë 17 Nëntor 2017, Leksioni i Hapur për Lidershipin dhe impaktin e eksperiencave në struktura rinore në formimin e liderëve të rinj. Ishim të nderuar të kishim pranë nesh Dr.Majlinda Keta, pedagoge pranë Universitetit të Tiranës, nismëtare e projektit të Qeverive të Nxënësve, dhe më parë drejtuese e […]

By Luarasikolegj | Uncategorized
DETAIL
Nov
10

Maura Sweeney, spikere mediatike dhe personalitet ndërkombëtar për lidershipin dhe inspirimin e njerëzve

Të dashur miq, Mirëpritëm sot, në datë 13 Nëntor 2017, në orën 10:00 -11:00, Znj.Maura Sweeney, spikere mediatike dhe personalitet ndërkombëtar për lidershipin dhe inspirimin e njerëzve, në Leksion të Hapur për Luarasi Auditorium. Ishte kënaqësi për ne të dëgjonim leksionin dhe prezantimin e saj frymëzues, se si duhet të perceptojmë suksesin dhe se si […]

By Luarasikolegj | Uncategorized
DETAIL
Oct
31

Trajnimi dy ditor për krijimin e projektligjit për gjuhën e urrejties në politkë në nismën e Këshillit të Europës, “NO HATE”.

Kjo nisëm e ndërmarrë nga unë si drejtuese e projekteve dhe e marrëdhënieve me jashtë para shtatë muajsh, nuk do të ishte e mundur pa ndihmën dhe përqafimin e kolegëve dhe miqve. Një faleminderit të madh Jehona Roka & Shpati Kolgega që e kanë marrë në konsideratë kërkesën time për të përsfshirë forumet poltike në nismën e Këshillit të […]

By Luarasikolegj | Uncategorized
DETAIL
Oct
27

NJOFTIM: Nga dita e sotme Prof.As.Dr.Mateo Spaho do të mbajë funksionin e Dekanit të Fakultetit Ekonomik në KU “Luarasi”

Të dashur Studentë, Ju njoftojmë se nga dita e sotme Prof.As.Dr.Mateo Spaho do të mbajë funksionin e Dekanit të Fakultetit Ekonomik në Kolegjin Universitar “Luarasi”. Më poshtë ju paraqesim një biografi të shkurtër të Dekanit të Fakultetit Ekonomik. Prof. Spaho ka studiuar në Universitetin e Parmës (Itali) për Ekonomi dhe Financë. Në vitin 2008 ka […]

By Luarasikolegj | Luarasi Media . Uncategorized
DETAIL
Oct
24

Qeveria e Austrise i akordoi Prof.Dr.Arben Malajt titullin “Konsull Nderi”

Te dashur miq , Qeveria e Austrise me akordoi dje titullin Konsull Nderi per rajonin jugore te vendit tone ku perfshihen Vlora,Fieri, Gjirokastra dhe Saranda. Mirenjohje qeverise austriake per kete besim dhe vleresim. Mirenjohje Qeverise shqiptare qe e mirepriti dhe pershpejtoj, Mirenjohje cdo dashamiresi brenda dhe jashte Shqiperise qe me ka inspiruar dhe mbeshtetur ne […]

By Luarasikolegj | Luarasi Media . Uncategorized
DETAIL
TOP

Copyright © 2018 www.luarasi-univ.edu.al. All Rights Reserved.  KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI