Punësimi & Internship

Feb
20

Intership dhe Punesim: Ri-konfirmohet bashkepunimi 3 vjeçar i KU “Luarasi” me TAP AG

Përshëndetje të dashur studentë, Sot më datë 20.02.2018, KU Luarasi konfirmon edhe një herë bashkëpunimin e vendosur prej 3 vjetësh me kompaninë ndërkombetare TAP AG. Marrëveshja konsiston në dhënien e mundësisë ndaj studentëve të “Luarasit” diplomuar në ciklin bachelor ose që ndjekin studimet ne ciklin master, për intership dhe punësim për 7 pozicione të lira. […]

By Luarasikolegj | Punësimi & Internship . Uncategorized
DETAIL
Jan
08

Deloitte Central Europe

  Përshëndetje të dashur studentë, Duke ju uruar nje vit sa më të mbarë dhe suksese, ju njoftojmë se Deloitte është një kompani ndërkombëtare që ofron shërbime konsulence në TAX, AUDIT, Strategy&Operation, Këshillim Financiar dhe Law. Aktualisht në departamentin ligjor të Deloitte është krijuar një mundësi punësimi për student të sapo diplomuar apo/dhe për ata […]

By Luarasikolegj | Punësimi & Internship
DETAIL
Sep
22

Europe Agency, mundësi punësimi

Europe Agency, mundësi punësimi Pozicioni i Punës Koordinatore Zyre Kërkesat • Të ketë mbaruar Ciklin Bachelor ose Master profili Juridik me mesatare te lartë. • Të kete njohuri të mira të gjuhëve të huaja kryesisht të Anglishtes dhe të Italishtes. • Të jetë person enegjik dhe interaktiv në punë. • Të jetë fleksibel me oraret […]

By Luarasikolegj | Punësimi & Internship
DETAIL

Titulli i pozicionit: Staf akademik i brendshëm në fushën e të Drejtës Publike

Aplikoni për Punë KU “Luarasi” ofron shanse të barabarta punësimi   Ju mund te aplikoni për mundësi punësimi duke dërguar email në adresën:  info@luarasi-univ.edu.al  me subjekt pozicionin ku ju aspironi. Në email dërgoni bashkangjitur dokumentacionin e mëposhtëm:   CV Letër referencë; Kopje e dokumentit të identifikimit; Kopje e diplomës dhe listës së notave; Kopje e […]

By Luarasikolegj | Punësimi & Internship
DETAIL

Titulli i pozicionit: Staf akademik i brendshëm në fushën e të Drejtës Penale

Aplikoni për Punë KU “Luarasi” ofron shanse të barabarta punësimi   Ju mund te aplikoni për mundësi punësimi duke dërguar email në adresën:  info@luarasi-univ.edu.al  me subjekt pozicionin ku ju aspironi. Në email dërgoni bashkangjitur dokumentacionin e mëposhtëm:   CV Letër referencë; Kopje e dokumentit të identifikimit; Kopje e diplomës dhe listës së notave; Kopje e […]

By Luarasikolegj | Punësimi & Internship
DETAIL
Sep
04

Titulli i pozicionit: Staf akademik i brendshëm në fushën  e Kontabilitetit

  Aplikoni për Punë KU “Luarasi” ofron shanse të barabarta punësimi   Ju mund te aplikoni për mundësi punësimi duke dërguar email në adresën:  info@luarasi-univ.edu.al  me subjekt pozicionin ku ju aspironi. Në email dërgoni bashkangjitur dokumentacionin e mëposhtëm:   CV Letër referencë; Kopje e dokumentit të identifikimit; Kopje e diplomës dhe listës së notave; Kopje […]

By Luarasikolegj | Punësimi & Internship
DETAIL

Titulli i pozicionit: Staf akademik i brendshëm në fushën e Matematikës / Statistikës

  Aplikoni për Punë KU “Luarasi” ofron shanse të barabarta punësimi   Ju mund te aplikoni për mundësi punësimi duke dërguar email në adresën:  info@luarasi-univ.edu.al  me subjekt pozicionin ku ju aspironi. Në email dërgoni bashkangjitur dokumentacionin e mëposhtëm:   CV Letër referencë; Kopje e dokumentit të identifikimit; Kopje e diplomës dhe listës së notave; Kopje […]

By Luarasikolegj | Punësimi & Internship
DETAIL

Titulli i pozicionit: Staf akademik i brendshëm në fushën  e Financës 

  Aplikoni për Punë KU “Luarasi” ofron shanse të barabarta punësimi   Ju mund te aplikoni për mundësi punësimi duke dërguar email në adresën:  info@luarasi-univ.edu.al  me subjekt pozicionin ku ju aspironi. Në email dërgoni bashkangjitur dokumentacionin e mëposhtëm:   CV Letër referencë; Kopje e dokumentit të identifikimit; Kopje e diplomës dhe listës së notave; Kopje […]

By Luarasikolegj | Punësimi & Internship
DETAIL
TOP

Copyright © 2018 www.luarasi-univ.edu.al. All Rights Reserved.  KOLEGJI UNIVERSITAR LUARASI